SLOW DOWN… Wil jij ook even ontsnappen uit de ‘rat-race’ en heb jij behoefte aan meer rust en balans in je dagelijks bestaan? Of ben je klaar om een shift te maken in je leven maar weet je niet hoe? Boek een meditatie of yogales of ga mee met Hartje YinYoga op RETREAT

Hartje YinYoga helpt jou in diep contact te komen met jezelf en brengt rust in je dynamische bestaan. Klik hier voor het wekelijkse lesrooster. In samenwerking met andere inspirerende teachers organiseren wij yoga & selfcare retreats op de mooiste plekken van Nederland en onder de Spaanse zon.


YIN ON THE ROCKS RETREAT 29 februari 2020 (uitverkocht > next 30 mei > tickets

Hartje YinYoga X Rob Bartels

Ben jij eraan toe om een uitdaging aan te gaan en je grenzen te verleggen? Om op een unieke manier in contact te komen met jezelf en daarnaast heerlijk in de watten gelegd te worden? Dan is dit retreat iets voor jou! Een dag met ontspannen Yoga, Workshop Koudetraining, goddelijk eten en omgeven door natuur.

YIN ON THE ROCKS combineert Yin Yoga met Koudtraining. Omdat wij geloven dat dit de ideale combinatie is om diep in contact te komen met jezelf. En te ontdekken wat je met ademhalingstechnieken, focus & mindset kunt bereiken. We gebruiken hierbij een ijsbad om jou je grenzen te laten ontdekken en in contact te komen met jouw superpowers. Onder professionele begeleiding van Rob Bartels.

Op 29 februari vindt de vierde editie van dit retreat plaats. Tijdens deze dag zorg je goed voor jezelf en daag je jezelf tegelijkertijd uit op een manier die je voor altijd bij zal blijven. Ofwel een ervaring voor het leven!

Uiteraard geldt voor deze dag dat niets moet en alles mag. De yoga, het ijsbad en de goede zorgen maken deze dag bijzonder, maar als jouw lichaam aangeeft dat het ijsbad in gaan too much is, dan is dat prima. Wij geven je handvatten, jij bepaalt!


Voor wie is dit One Day Retreat YIN ON THE ROCKS?

Dit retreat is geschikt voor deelnemers vanaf 18 jaar en ouder. Ervaring met yoga, koud douchen of ijsbad is niet vereist.

Lotte schreef een artikel over de kracht van kou & een blog met foto’s van het YOTR retreat lees je hier

LOCATIE

Dit retreat vindt plaats in Nijmegen.

 

ONE DAY RETREAT MET HARTJE YIN YOGA & ROB BARTELS | YIN ON THE ROCKS


THE SOUND OF YIN MINI-RETREAT 15 maart 2020 

Hartje YinYoga X Boom & Stroom

Tijdens deze bijzondere Selfcare Sunday combineren we Yin Yoga met Sound Healing. We gebruiken hierbij niet-alledaagse instrumenten waaronder verschillende klankschalen. Om volledig te aarden, tot je kern te komen, energie op te doen en een nieuwe stap in de juiste richting op jouw pad te zetten. Onder begeleiding van Lotte van Koningsveld (Hartje Yin) en Marja Pullens (Boom & Stoom).

Het hele programma & tickets vind je hier


MINI-RETREAT MET HARTJE YIN YOGA & BOOM & STROOM | THE SOUND OF YIN 


RISE AND SHINE 4 april 2020

Wil jij ook de keuzes leren maken die echt bij jou passen? Ontdekken wat jij wil in je leven en wat je daarvoor nodig hebt? Stappen zetten om jouw dromen te manifesteren? Om vervolgens je mooiste leven vorm te kunnen geven.
Voor de derde keer organiseert Hartje Yin Yoga een Rise & Shine event. Meer info & tickets via deze link.
Kom je met z’n tweeën? Doe je voordeel met een duoticket.

RISE AND SHINE ON EVENT 


INNERPEACE YOGA RETREAT SPANJE 15 – 19 April 2020

Hartje Yin Yoga X YogaSisters X Debbie de Jong

Wil jij even ontsnappen uit de rat-race van je drukke bestaan? Rust in je mind en balans in je leven vinden? In diepe verbinding komen met jezelf? Keuzes leren maken die echt bij jou passen? Ga dan met ons mee op yoga retreat in Spanje! Wij beloven je dat je na 5 dagen vol innerlijke rust, met nieuwe energie en mooie inzichten weer het vliegtuig in stapt.

Locatie

De locatie Can Portell, ligt op een 20 minuten van Girona, vrij verscholen op het Catalaanse platteland. Het bevindt zich precies tussen Perpignan en Barcelona en op 30 kilometer van de mooie stranden aan de Costa Brava. De Pyreneeën strekken zich over de volle breedte van de horizon uit. Een heerlijke plek om in landelijke rust deel te nemen aan dit retreat. Terwijl je genoeg tijd overhoudt om één van de idyllische Spaanse dorpen in de omgeving te bezoeken, een wandeling te maken of weg te dromen in de riante tuin met zwembad.

Accommodatie

Het gebouw is een Spaanse boerderij uit 1690, met comfortabele slaapaccommodaties in huis en tuin. Gevarieerd van vrolijke kamers tot luxe verbouwde stallen en woonwagenweides met kleurrijke pipowagens.

Kosten

€ 695 op basis van een gedeelde kamer. Slaap je liever alleen dan kan dat (beperkte beschikbaarheid, toeslag €30 per nacht)

Een vliegticket naar Girona kost zo’n € 80 a €100 en een taxi naar de accommodatie €50. Als je hulp nodig hebt bij het boeken van een vlucht dan helpen we je graag met het vinden van de beste ticket. Je kunt er ook voor kiezen om een huurauto te reserveren op het vliegveld.

Voor wie?

Voor iedereen die toe is aan een flinke dosis selfcare. Dit retreat is geschikt vanaf 18 jaar en ouder. Ervaring met yoga/ meditatie is niet vereist.

Gun jij jezelf dit unieke en magische kado? Klik voor het hele programma of boek hier jouw innerpeace retreat  en we zien elkaar in Spanje!


BE YOU RETREAT najaar 2020

Hartje YinYoga X YogaSisters

Ben je toe aan een dag voor jezelf? Een dag waarop je niets hoeft, behalve genieten van fijne (buiten) Yogalessen, Meditatie en lekker eten? En dat allemaal op een fantastische plek in een buitengebied waar je je weg waant van alles en iedereen.

BE YOU is een uniek concept! Wij geloven in de combinatie van Power, Chakra en Yin Yoga. Power Yoga om je kracht te vinden, Chakra Yoga om in balans te komen en Yin Yoga voor een connectie met jezelf.

Waarom we deze dag een BE YOU RETREAT noemen? Omdat deze dag helemaal in het teken staat van: JEZELF!
In september 2020 organiseren wij voor de vierde keer het BE YOU RETREAT en stel jij jezelf centraal en zet je een stap in de juiste richting om je eigen koers te gaan bepalen of te vernieuwen.

Het fijne van deze dag is dat niets moet en alles mag. De buitenlucht, de yoga/meditatie en de goede zorgen maken deze dag speciaal, maar als jouw lichaam aangeeft dat drie yogalessen te veel is, dan is dat oké. Zorg er voor dat je weer een stapje dichter bij jezelf komt, door naar jezelf te luisteren. Wij geven je handvatten, jij bepaalt!


Voor wie is dit One Day Retreat BE YOU?

Dit retreat is geschikt voor deelnemers vanaf 18 jaar en ouder. Ervaring met yoga/meditatie/mindfulness is niet vereist. Een blog en foto’s van het BE YOU retreat vind je hier 

Onze retreats vind je ook terug in de agenda van Yoga International Magazine.

Hartje Yin Yoga werkt nauw samen met YogaSisters Fysio Villa Westhof & Liquido Fashion