YIN YOUR LIFE. Ga mee met Hartje YinYoga op retreat! Wil jij ook even ontsnappen uit de ‘rat-race’ en heb jij behoefte aan rust in je mind en balans in je leven? Of ben je op zoek naar antwoorden op bepaalde vragen?

Hartje YinYoga helpt jou graag weer op te laden en in contact te brengen met jezelf. Daarom organiseren wij in samenwerking met andere inspirerende teachers verschillende retreats op de mooiste plekken van Nederland.


BE YOU RETREAT 14 september 2019 

Hartje YinYoga X YogaSisters

Ben je toe aan een dag voor jezelf? Een dag waarop je niets hoeft, behalve genieten van fijne (buiten) Yogalessen, Meditatie en lekker eten? En dat allemaal op een fantastische plek in een buitengebied waar je je weg waant van alles en iedereen.

BE YOU is een uniek concept! Wij geloven in de combinatie van Power, Chakra en Yin Yoga. Power Yoga om je kracht te vinden, Chakra Yoga om in balans te komen en Yin Yoga voor een connectie met jezelf.

Waarom we deze dag een BE YOU RETREAT noemen? Omdat deze dag helemaal in het teken staat van: JEZELF!
Op 14 september 2019 organiseren wij voor de derde keer het BE YOU RETREAT en stel jij jezelf centraal en zet je een stap in de juiste richting om je eigen koers te gaan bepalen of te vernieuwen.

Het fijne van deze dag is dat niets moet en alles mag. De buitenlucht, de yoga/meditatie en de goede zorgen maken deze dag speciaal, maar als jouw lichaam aangeeft dat drie yogalessen te veel is, dan is dat oké. Zorg er voor dat je weer een stapje dichter bij jezelf komt, door naar jezelf te luisteren. Wij geven je handvatten, jij bepaalt!


Voor wie is dit One Day Retreat BE YOU?

Dit retreat is geschikt voor deelnemers vanaf 18 jaar en ouder. Ervaring met yoga/meditatie/mindfulness is niet vereist. Een blog en foto’s van het BE YOU retreat vind je hier.

KOSTEN

  • Early birds € 119,-
  • Regular € 149,-

LOCATIE

De locatie op 14 september is Landgoed Bleijendijk in Vught.


BOEKEN?

Kom je ook? Super leuk! Hier koop je een ticket. Voor meer info stuur een mail naar lotte@hartjeamsterdam.com 

ONE DAY RETREAT MET HARTJE YINYOGA EN YOGASISTERS | BE YOU

 


YIN ON THE ROCKS RETREAT 19 oktober 2019

Hartje YinYoga X Rob Bartels

Ben jij eraan toe om een uitdaging aan te gaan en je grenzen te verleggen? Om op een unieke manier in contact te komen met jezelf en daarnaast heerlijk in de watten gelegd te worden? Dan is deze retreat iets voor jou! Een dag met ontspannen (buiten) Yoga, Wim Hof Methode Workshop, goddelijk eten en een wandeling door de bossen. Op een sprookjesachtige plek met, naast een ijsbad, een verwarmd zwembad.

YIN ON THE ROCKS combineert Yin Yoga met Wim Hof Methode. Omdat wij geloven dat dit de ideale combinatie is om diep in contact te komen met jezelf. En te ontdekken wat je met ademhalingstechnieken, focus & mindset kunt bereiken. We gebruiken hierbij een ijsbad om jou je grenzen te laten verleggen. Uiteraard onder professionele begeleiding van Wim Hof instructeur Rob Bartels.

Op 19 oktober 2019 vindt de derde editie van dit retreat plaats. Tijdens deze dag zorg je goed voor jezelf en daag je jezelf tegelijkertijd uit op een manier die je voor altijd bij zal blijven. Ofwel een ervaring voor het leven!

Uiteraard geldt voor deze dag ook dat niets moet en alles mag. De Wim Hof Methode, de yoga, de buitenlucht en de goede zorgen maken deze dag bijzonder, maar als jouw lichaam aangeeft dat een ijsbad too much is, dan is dat prima. Wij geven je handvatten, jij bepaalt!


Voor wie is dit One Day Retreat YIN ON THE ROCKS?

Dit retreat is geschikt voor deelnemers vanaf 18 jaar en ouder. Ervaring met yoga/Wim Hof methode is niet vereist.

Een blog met foto’s van het YOTR retreat lees je hier

KOSTEN

  • Early birds € 129,-
  • Regular € 149,-

LOCATIE

Dit retreat vindt plaats bij Tate in Boxtel. Een prachtige plek in Noord-Brabant, midden in de natuur.


BOEKEN?

Kom je ook? Super leuk! Hier koop je een ticket. Voor meer info stuur een mail naar lotte@hartjeamsterdam.com

ONE DAY RETREAT MET HARTJE YINYOGA & ROB BARTELS | YIN ON THE ROCKS

 


MOM RETREAT februari 2020

Hartje YinYoga X Mom&Co

Voor alle moeders die er aan toe zijn aan zichzelf een hele dag in de watten te laten leggen. En meer dan dat…

Dit dagretreat bestaat uit ontspannen yin yoga, meditatie, coaching, lekker eten, natuur en genoeg ruimte om te relaxen. Een retreat helemaal in het teken van jou mama! Onder begeleiding van Lotte van Koningsveld (Hartje YinYoga), Aline Kiers (Mom&Co) & Else Weltevreden (WLTVRDN coaching).

Dit retreat laat jou helemaal je stralende zelf zijn, vrouw zijn! We zorgen dat je tot rust komt en een diepe connectie met jezelf aangaat. Tegelijkertijd kom je in je kracht en doe je nieuwe energie op. Kortom je bent in hele goede handen om compleet op te laden.

Op één van de mooiste plekken van Nederland, midden in het groen terwijl je je weg waant van alles en iedereen.


Voor wie is dit MOM One Day Retreat?

Dit retreat is geschikt voor alle moeders (to be)! Ervaring met yoga & meditatie is niet vereist.

KOSTEN

  • Early Bird € 129,-
  • Regular € 149,-

LOCATIE

Amsterdam en omgeving

 


INNERPEACE YOGA RETREAT SPANJE 15 – 19 April 2020

Hartje Yin Yoga X YogaSisters X Debbie de Jong

Wil jij even ontsnappen uit de rat-race van je drukke bestaan? Rust in je mind en balans in je leven vinden? In diepe verbinding komen met jezelf? Keuzes leren maken die echt bij jou passen? Ga dan met ons mee op yoga retreat in Spanje! Wij beloven je dat je na 5 dagen vol innerlijke rust, met nieuwe energie en mooie inzichten weer het vliegtuig in stapt.

Locatie

De locatie Can Portell, ligt op een 20 minuten van Girona, vrij verscholen op het Catalaanse platteland. Het bevindt zich precies tussen Perpignan en Barcelona en op 30 kilometer van de mooie stranden aan de Costa Brava. De Pyreneeën strekken zich over de volle breedte van de horizon uit. Een heerlijke plek om in landelijke rust deel te nemen aan dit retreat. Terwijl je genoeg tijd overhoudt om één van de idyllische Spaanse dorpen in de omgeving te bezoeken, een wandeling te maken of weg te dromen in de riante tuin met zwembad.

Accommodatie

Het gebouw is een massieve boerderij oftewel Masia uit 1690, met comfortabele slaapaccommodaties in huis en tuin. Gevarieerd van vrolijke kamers tot luxe verbouwde stallen en woonwagenweides met kleurrijke pipowagens.

Kosten

€ 695 op basis van een gedeelde kamer. Slaap je liever alleen dan kan dat (beperkte beschikbaarheid, toeslag €30 per nacht)

Een vliegticket naar Girona kost zo’n € 80 a €100 en een taxi naar de accommodatie €50. Als je hulp nodig hebt bij het boeken van een vlucht dan helpen we je graag met het vinden van de beste ticket. Je kunt er ook voor kiezen om een huurauto te reserveren op het vliegveld.

Voor wie?

Voor iedereen die toe is aan een flinke dosis selfcare. Dit retreat is geschikt vanaf 18 jaar en ouder. Ervaring met yoga/ meditatie is niet vereist.

Gun jij jezelf dit unieke kado? Klik voor het hele programma of boek hier jouw innerpeace retreat  en we zien elkaar in Spanje!

    

Onze retreats vind je ook terug in de agenda van Yoga International Magazine.